Forum
Zdecydowałam się na kontakt ze słuchaczami poprzez Forum na mojej stronie internetowej, pomimo pewnych zagrożeń wynikających z otwartości tej formy kontaktu, ażeby móc "z pierwszej ręki" poznać opinie o tym co robię, opinie słuchaczy moich piosenek, a więc nie skażone koniunkturalizmem czy też żadnymi komercyjnymi podtekstami.
Nie chcąc utrudniać publikacji Waszych opinii zdecydowałam na tryb bez konieczności rejestrowania się. Mam świadomość, że w takich warunkach Forum może być łatwym miejscem publikowania wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów przez ludzi nie przestrzegających zasad obowiązujących wśród cywilizowanych internautów, ale ponieważ zawartość każdego postu wyraża poglądy i opinie jedynie jego autora - zarówno ja, jak i administrator Forum nie ponosimy za te treści żadnej odpowiedzialności.
W tej sytuacji mogę jedynie zapelować o niepisanie żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych czy też zawierających groźby materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Równocześnie biorąc pod uwagę możliwość przedostawania się takich treści na Forum zastrzegamy sobie prawo do usuwania każdego postu, w każdej chwili jeśli zajdzie taka potrzeba.
Posty będą przechowywane w bazie danych jedynie w celu ich wykorzystywania na Forum. Informacje te nie będą podawane żadnym osobom ani podmiotom trzecim, jednakże za włamania hackerskie prowadzące do pozyskania tych danych nie odpowiadamy.
Mam nadzieję, że mimo tych zagrożeń i ewentualnych utrudnień bedziemy mogli na bieżąco się kontaktować, a z funkcjonowania Forum wszyscy będziemy zadowoleni.
Patrycja